nieuwbouw • verbouw • onderhoud • renovatie

0513-627 396 / 06-2290 5109

Verbouw van uw woning of bedrijfspand. Van kelder tot zolder.

Verbouw

Bouwbedrijf Halman verbouwt complete woningen en bedrijfspanden. Maar ook voor een woonkamer, een nieuwe keuken, toilet, douche of het plaatsen van een dakkapel bent u bij ons aan het juiste adres. Ook al is elke verbouwing uniek wij zijn met elke type verbouwing bekend en hebben vele projecten met succes afgerond. Wij staan bekend om ons vakmanschap in afwerking en oplevering al bijna honderd jaar!

Wij vertalen uw wensen in een succesvolle verbouwing.

Wij zijn sterk in het vertalen van uw ideeën en weten waar knelpunten bij een verbouwing zich bevinden of kunnen ontstaan. Dit zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk vervelende 'verrassingen' worden voorkomen. Wij realiseren uw wensen en plannen in goed overleg met zo weinig mogelijk overlast.


weersverwachting
vandaag

Contactinformatie

Bouwbedrijf Halman
Binnendyk 25
8461 LE Rottum (FR)

tel: 0513-627 396
mob: 06-2290 5109
info@halman.nl
CONTACTFORMULIER


Nieuwbouw

Nieuwbouw

Wij zijn de perfecte partner voor nieuwbouw. Door onze ervaring en een groot netwerk hebben we toegang tot alle kennis die hiervoor nodig is.

Meer informatie

Verbouw

Verbouw

Bouwbedrijf Halman heeft vele verbouwingen afgerond. Van keuken tot toilet. Van woonkamer tot zolder. Wij plannen in overleg met zo weinig mogelijk overlast.

Meer informatie

Onderhoud

Onderhoud

Wij verzorgen al het onderhoud van uw woning, uitbouw, garage of bedrijfspand. Zowel binnen als buiten. Wij staan in de regio bekend om ons vakmanschap.

Meer informatie

Renovatie

Elke klus is weer speciaal en vergt, natuurlijk geheel in overleg, een eigen aanpak. Bouwbedrijf Halman heeft de expertise voor de perfecte afronding van elke renovatie.

Meer informatie